secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Zilele Carierei 2019 la Universitatea din București

Luni,15 aprilie 2019, Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră din cadrul Universității din București, organizează evenimentul ,,Zilele Carierei”. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala Stoicescu (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5), în intervalul orar 09:00-14:00.

Evenimentul ,,Zilele Carierei” se adresează studenților interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și a cunoștințelor pe care trebuie să
și le însușească la finalizarea studiilor.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de prezentări și workshop-uri susținute de reprezentanții unor mari companii naționale și internaționale precum DIGI RCS-RDS, Bricodepot, Non Stop Recruitment, CGS România, SOS Satele Copiilor, Cegedim.

Participarea la eveniment este gratuită, dar se face pe bază de înscriere. Toți cei interesați se pot înscrie accesând următorul link.

Programul integral al evenimentului poate fi consultat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.