Facebook

Galerie

Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti

Săptămâna antreprenoriatului – 19-22 noiembrie 2018

Săptămâna antreprenoriatului – 19-22 noiembrie 2018
 

Dacă ai participat la atelierele UNIHUB și vrei să înveți mai multe, atunci Săptămâna Antreprenoriatului este locul de unde să începi.
De ce să participi?  Poți întâlni și alți studenți cu inițiative antreprenoriale, care doresc să își pună în aplicare o idee de business, poți face schimb de idei cu alți fondatori de start-upuri, poți cere sfaturi de la manageri cu experiență.  Chiar dacă oamenii spun adesea despre câte un fondator celebru al unei companii de succes că “este un antreprenor înnăscut”, multe dintre calitățile și competențele necesare unui bun antreprenor sunt dobândite în diferite contexte de învățare formală și nonformală. De aceea, la UNIHUB avem ateliere de lucru, conferinte și întâlniri cu antreprenorii, pentru ca tu să poți alege ce ți se potrivește.
Programul este destinat atât studenților care doresc să își deschidă propria afacere, cât și celor care doresc să înțeleagă mai bine ce inseamna viziunea antreprenorială și cum poate fi ea transpusă într-o companie de succes.
Te poți înscrie la evenimente completând formularul: https://goo.gl/forms/K96wzjp9ucettr6E3
Detalii aici: http://hub.unibuc.ro/2018/10/19/saptamana-antreprenoriatului-19-22-noiembrie-2018/.

 CONCURSUL DE IDEI ȘI PLANURI DE AFACERI “BDPlan”
 

Concursul de idei și planuri de afaceri “BDPlan” este organizat de către UNIHUB (Societatea Antreprenorială Studențească a Universității din București), în data de 23 noiembrie 2018. Evenimentul vine în completarea seriei de evenimente dedicate “Săptămânii Antreprenoriatului”.
BDPlan este destinat studenților și absolvenților Universității din București ce intenționează să își valideze o idee de afaceri, dar și acelora care doresc să-și transpună ideea de afacei într-un plan bine pus la punct.
Ce trebuie să faci pentru a participa?
Studenții trebuie să se înscrie AICI: https://goo.gl/forms/2PLxN0IyNQxMa5be2 , până cel târziu la data de 12.noiembrie 2018 (inclusiv). Participarea poate fi individuală sau în echipe de până la 3 persoane. Studenții care s-au înscris vor fi contactați pentru a primi formatul de plan de afaceri și a fi alocați unui mentor. Planul de afaceri trebuie predat până pe data de 21.11.2018, în formatul specificat pe care îl primiți pe email, și are ca scop demonstrarea viabilității afacerii pe o perioadă de minim 2 ani.
Detalii privind concursul puteți găsi aici: http://hub.unibuc.ro/2018/10/27/concursul-de-idei-si-planuri-de-afaceri-bdplan/.
Ai dori să participi, dar crezi că nu ești 100% pregătit? Îți venim în ajutor:
În data de 15 noiembrie 2018 va avea loc un workshop destinat modalităților de redactare a unui plan de afaceri, precum și modului de prezentare a planului de afaceri (business pitch). Workshopul va fi susținut de Prof.univ.dr. Sorin Toma, la sala UNIHUB (Bdul. Regina Elisabeta nr 4-12, la subsolul Facultății de Istorie). Gasești detalii aici: http://hub.unibuc.ro/2018/10/27/atelier-de-lucru-cum-scriu-un-plan-de-afaceri/ și pe pagina noastră de FB: https://www.facebook.com/events/1124522671006346/.
În data de 22 noiembrie 2018, între orele 10.00 – 17.00, mentori din program vă vor aștepta la sala UNIHUB pentru a vă oferi feedback și support. Sala UNIHUB este disponibilă echipelor în vederea finalizării prezentărilor pentru concurs.
Poți obține premii constând în internshipuri la companii antreprenoriale, dar și traininguri facilitate de antreprenori de succes. Vei avea un mentor cu care vei putea discuta despre ideea ta de afaceri și cum să o poți transforma în realitate.

 
Despre UNIHUB (Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea din București)
Societatea Antreprenorială Studenţească – Universitatea din Bucureşti (UNIHUB) reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare şi încurajare a spiritului antreprenorial în mediul universitar, cu precădere în rândul studenţilor şi absolvenţilor Universităţii din Bucureşti.  Colaborând permanent cu parteneri din mediul de afaceri, UNIHUB pune la dispoziţia celor interesaţi programe de învăţare bazate pe exemple de bună practică menite să faciliteze dobândirea şi dezvoltarea competenţelor antreprenoriale.
UNIHUB funcționează conform Ordinului MEN nr. 3262/2017. În prezent Societatea Antreprenorială Studențească a UB (UNIHUB) este beneficiara proiectului  „UNIHUB – Educatie si initiativa antreprenoriala in Universitatea din Bucuresti, CNFIS-FDI-2018-0147”.
Ne puteți găsi aici: http://hub.unibuc.ro/ si pe rețele sociale: FB - @UniBucSAS
Contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
© 2019 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin