Facebook

Galerie

Mindcraft Academy by BRD, program de mentorat adresat studenților Universității din București, la a doua ediție

 

Vino la «Mindcraft Academy by BRD»!


Pentru al doilea an, Mindcraft Academy oferă oportunitatea studenților Universității din București de a se înscrie într-un program de mentorat în domeniul financiar, indiferent de profilul la care studiază.

Dacă îți dorești să înțelegi ce înseamnă banking, antreprenoriatul, dar și intraprenoriatul în domeniul bancar, ai ocazia să înveți de la profesioniști în domeniu. Totodată, prin programul Mindcraft Academy desfășurat de BRD vei învăța lucruri practice cu aplicabilitate imediată atât în viața profesională, cât și în cea personală și vei explora posibilitățile de inovare într-o lume din ce în ce mai dinamică și plină de tehnologie.

Dacă îţi doreşti:
·       Să înţelegi ce înseamnă banking de la profesionişti în domeniu;
·       Să înveţi lucruri practice, cu aplicabilitate imediată atât în viaţa profesională, cât şi personală;
·       Să înţelegi ce înseamnă antreprenoriatul, dar şi intraprenoriatul în domeniul bancar;
·       Să explorezi posibilităţi de inovare într-o lume din ce în ce mai dinamică şi plină de tehnologie,

Atunci, «Mindcraft Academy by BRD» este programul in care te poti inscrie. Mindcraft Academy ofera oportunitatea studentilor cu profile diferite de a invata in mod practic, alaturi de mentori din BRD, dar si prin intermediul internship-urilor dobandite.

Proiectul îşi propune oferirea unei serii de activităţi pentru studenţii şi masteranzii din UB, după cum urmează:
-          Susţinerea de către BRD a unor ateliere şi training-uri pe teme legate de dezvoltarea competenţelor soft: comunicare, lucru în echipă, motivație, gandire laterala, management al conflictelor şi al diferențelor, management de proiect etc.;
-          Susţinerea de către BRD a unor ateliere, training-uri şi simulări pe teme legate de dezvoltarea competenţelor specifice industriei bancare şi antreprenoriatului: marketing, vânzări, HR, cash management, analiză financiară, risc, compliance etc.;
-          Oferirea de mentorat în vederea consolidării procesului de învăţare, cu sprijin din partea BRD – familiarizare cu meseriile bancare în funcție de interesele si nevoile concrete identificate;
-          Recrutarea pentru implicarea în stagii de internship-uri în cadrul BRD;
-          Organizarea unui concurs final de tip «hackaton» de către BRD, ce va testa competenţele dobândite în rândul studenților şi masteranzilor din UB.

Mindcraft Academy este un program sustinut de Societatea Antreprenoriala Studenteasca din Universitatea din Bucuresti – UNIHUB.
 
Vino la «Mindcraft Academy by BRD»!
Inscrie-te prin trimiterea unui CV si a cel putin 3 motive pentru care crezi ca acest program ti se potriveste la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. pana la data de 15 Ianuarie 2018!
 
 
 
© 2019 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin