secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Sesiunea de Comunicări Știinţifice ale studenţilor - 14 mai 2015

SESIUNEA DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE ALE STUDENŢILOR
14 MAI 2015

 

 
 
Facultatea de Administrație și Afaceri organizează in data de 14 Mai 2015 o noua ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice ale Studenților.
 
Sesiunea de Comunicări Științifice ale Studenților este deschisă tuturor studenților și masteranzilor înscriși la toate programele de licență și master ale Facultății de Administrație și Afaceri.
 
Pentru participare, sunt necesari următorii pași:
-       Studenții și masteranzii își vor alege o temă de cercetare, precum și un profesor coordonator.  Lucrările pot fi elaborate individual sau în echipe de max. 3 persoane.
-       Lucrările vor fi evaluate de către profesorul coordonator, care își va exprima acceptul ca lucrarea să fie prezentată în cadrul sesiunii.
-       Înscrierea lucrărilor se face prin e-mail la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 15 Mai 2015. Se pot înscrie și lucrări restrânse, rezumate ale unor proiecte mai ample sau propuneri de viitoare cercetări.
-       Lucrările complete trimise până la data de 15 iunie 2015 pot fi acceptate pentru publicare într-una dintre revistele Facultății de Administrație și Afaceri (http://www.faa.ro/index.php/publicatii-reviste).
 

Termene limită

·         07 mai  – Trimiterea prezentărilor pentru sesiune
·         08 mai  – Acceptarea temei și a prezentării
·         14 mai  – Sesiunea de comunicări științifice 
·         15 iunie  – (opțional) Trimiterea lucrărilor finale pentru publicare în revistele facultății 
 
Sesiunea de Comunicări Științifice este expresia dorinței noastre de a oferi studenților și masteranzilor, deopotriva, un mediu propice pentru dobândirea abilităților practice necesare dezvoltării profesionale. Prin această ediție a sesiunii de comunicări, dorim ca studenții și masteranzii să se familiarizeze cu metodele de cercetare, precum și cu rigorile redactării unei lucrări științifice, pe care le pot aplica și în redactarea lucrărilor de licență și disertație. În plus, susținerea lucrării în cadrul sesiunii va da ocazia studenților să obțină un feed-back real din partea colegilor și profesorilor asupra cercetărilor lor, precum și să dobândească aptitudini de prezentare și comunicare.
Evenimentul va reuni toate domeniile Facultății: administrarea afacerilor, administrație publică, marketing.Studenții și masteranzii facultății vor pregăti lucrări științifice din domeniile lor de interes, alese împreunăcu profesorii îndrumători.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.