secretariat@faa.unibuc.ro Program cu publicul:
Luni - Joi: Orele 12-14

Rezultate Admitere Doctorat FAA - Septembrie 2023

 

 1. Candidaţii declaraţi admişi pe locurile finanţate de la bugetul de stat, în vederea înmatriculării, au obligaţia să depună, până la data de 27 septembrie, în zilele lucrătoare, toate actele de studii în original, la secretariatul şcolii doctorale. Neprezentarea actelor de studii, în original, din vina exclusivă a candidatului admis, în termenul stabilit, duce la pierderea locului finanţat de la bugetul de stat.


2. Candidaţii declaraţi admişi pe locurile cu taxă, în vederea confirmării locului și înmatriculării, au obligaţia să depună, până la data de 27 septembrie, în zilele lucrătoare, toate actele de studii în original, la secretariatul şcolii doctorale și să achite 1000 lei din taxa de studiu la https://po.unibuc.ro/studiu_doctorat.php . Nedepunerea actelor și a dovezii plății în termenul stabilit, duce la pierderea locului ocupat.

(plata se face la https://po.unibuc.ro/studiu_doctorat.php )

 

Detalii taxe FAA : https://faa.ro/index.php/pentru-student/561-taxe-faa-ub


Contact Secretariat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.